Werving gestart voor Traineepool MRA 2020-2022

  • 30-8-2019 14:33
In september gaat de werving van start voor de Traineepool MRA 2020 – 2022. Het traineeship van de Metropoolregio Amsterdam (MRA) is een uniek tweejarig programma voor jong hoogopgeleid talent om werkervaring op te doen bij de samenwerkende overheidsorganisaties.

Het traineeship biedt jong talent een mooie start van hun carrière door hen op te leiden tot allround inzetbare ambtenaren voor de Metropoolregio Amsterdam. Het traineeprogramma bestaat uit een combinatie van werken en leren, waarbij de professionele en persoonlijke ontwikkeling van de trainee centraal staat. Daarnaast zijn er veel trainingen en krijgt de trainee de kans om een breed netwerk op te bouwen.

In een YouTube-filmpje vertellen trainees over hun ervaringen. De werving voor de start van de werving op 2 september om 12.00 uur. Op 13 en 20 september kunnen geïnteresseerden deelnemen aan de inhousedagen in respectievelijk Haarlem en Almere.

Als MRA-trainee krijg je de kans om te werken op allerlei terreinen die maatschappelijk van belang zijn, zowel op strategisch als op tactisch niveau. Je hebt een breed speelveld. Zo werk je aan actuele MRA-thema’s, zoals duurzaamheid, groei in de stad en regionale samenwerking. En ga je aan de slag bij zowel grote als kleine overheidsorganisaties en leer je verschillende organisatiestructuren kennen.

Website Traineepool MRA
Elk jaar start een nieuwe traineepool. De website traineepoolmra.nl vertelt er alles over, inclusief ervaringsverhalen en sollicitatiemogelijkheden.