Documentaire brengt uitdagingen voor gezonde metropool in beeld

  • 5-7-2018 11:21
Het is nu of nooit: ontwikkelingen op het gebied van gezondheid gaan razendsnel en de Metropoolregio Amsterdam (MRA) kan daarin een belangrijke rol spelen. Maar hoe ziet een gezonde toekomst eruit? En waar kan de MRA nu al op anticiperen om te voorkomen dat we achter de feiten aanlopen?


Met deze vragen in het achterhoofd hebben de trainees van de Traineepool MRA in samenwerking met de Amsterdam Economic Board maandenlang gewerkt aan een documentaire getiteld ‘Dr. Data’. Zij zijn hiervoor met experts in gesprek gegaan en hebben aan de hand hiervan de documentaire gemaakt met vier scenario’s over de grote uitdagingen op het gebied van gezondheid. De documentaire geeft stof tot nadenken en nodigt uit om in een groter verband aan de slag te gaan.

Programma
De première is op woensdag 11 juli om 15.00 uur in CREA Amsterdam tijdens de Meet Up ‘Artificial Intelligence & Health’. Aansluitend is er een interactief programma met alle betrokkenen en geïnteresseerden om met de vraagstukken aan de slag te gaan.

De opening wordt verricht door Antonio Carretero  (Amsterdam Economic Board) en MRA Traineepool, gevolgd door de première van de documentaire ‘Dr. Data’.  Er is een (panel)discussie en een presentatie van Willem Herter van PacMed, met aansluitend een Workshop 3D Mindmapping AI & Health. De middag wordt afgesloten met een borrel. Deelname is kosteloos, maar aanmelden is gewenst.

Klik hier om je aan te melden.